Cum platesc?

In numerar

Puteti plati cu numerar la curier in momentul primirii produselor.

Online cu cardul

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.

Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Pentru plata cu cardul tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele officemat30.

Cum se livreaza?

Prin curier

Produsele pot fi livrate prin curier oriunde in tara prin reteaua de curierat Cargus.

Prin dulapioarele Smart Lockers

Puteti alege unul din dulapurile Smart Lockers disponibile iar comanda va fi automat plasata acolo putand sa o ridicati personal.

Timpul de livrare este de 3-5 zile. Costul de livrare este de 16 lei pentru livrarea in Smart Lockers iar pentru livrarea prin curier, el va fi calculat in functie de greutatea pachetului si de adresa de livrare, incepand de la un pret de baza de 16 lei. In cazul in care costul de transport sau timpul de livrare vor suferi modificari pentru o comanda anume, clientul va fi anuntat prin email sau telefonic inainte de expedierea comenzii.