Site-ul www.officemat30.ro, denumit in continuare “Officemat30“, este detinut si administrat de societatea Sc Officemat30 Srl, avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare RO 18278949, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J35/50/2006, si cu sediul in Chisoda ,Str Retezat,Nr 7A Timis, Romania. Tel: 0722356962 E-mail:olimpia.matis@officemat30.ro
Navigarea pe site-ul www.officemat30.ro urmata de Comanda echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea expresa a termenilor de mai jos de catre orice Client.
Officemat30.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila.
In caz de divergenta sau neintelegeri intre Officemat30.ro si Client, se vor aplica Termenii si conditiile valabile la momentul Comenzii.
Atunci cand un Utilizator isi creeaza un cont pe www.officemat30.ro, va primi comunicari comerciale din partea www.officemat30.ro doar in masura in care si-a dat consimtamantul expres, selectand optiunea corespunzatoare.
In cazul in care Clientul isi modifica prin utilizarea formularelor de pe site datele personale livrate deja catre www.officemat30.ro si exista Comenzi in derulare, Comenzile isi pastreaza datele de la momentul plasarii Comenzii iar livrarea produselor se va face luandu-se in considerare datele nou modificate.

Inregistrarea ca utilizator

Pentru crearea unui cont pe site-ul www.officemat30.ro, Utilizatorul este obligat sa foloseasca o adresa de e-mail valida.

Comanda
Prin finalizarea Comenzii Clientul garanteaza ca toate datele furnizate sunt reale si corecte, in caz contrar va fi raspunzator pentru orice consecinta determinate de aceste erori (ca de exemplu, fara a se limita la Comanda intarziata, transmisa gresit, etc).
Prin finalizarea comenzii, clientul declara in mod expres ca este de acord ca un reprezentant www.officemat30.ro sa il contacteze prin orice mijloc disponibil (e-mail/ telefon) pentru confirmarea a Comenzii.
(E-mailul prin intermediul caruia Clientul este informat asupra Comenzii plasate pe www.officemat30.ro este doar o confirmare de primire a Comenzii din partea Clientului, . Contractul pentru Produsele si/sau Serviciile comandate urmand a fi incheiat in mod valabil in conditiile mai jos mentionate.)
www.officemat30.ro poate refuza o Comanda in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara a exista obligatii intre parti si fara ca Clientul sa poata pretinde daune, pentru urmatoarele situatii:
esuarea / invalidarea tranzactiei online;
date incomplete sau incorecte ale Clientului;

Facturare – plati

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Client o factura pentru Produsele si Serviciile livrate, obligatia Clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Platile pe site-ul nostru se pot face atat cu cardul cat si ramburs .

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate de plata sunt cele emise sub siglele Visa (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput nici un comision pentru tranzactii.

Procesarea datelor de card se face exclusive pe serverele PlatiOnline.

Siguranta informatiilor dvs. este garantata de faptul ca PlatiOnline nu stocheaza datele confidentiale ale cardului dvs. ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile dvs. sunt in siguranta.

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Pentru plata  cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele : Officemat30 srl

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.

Politica de retur

Conditii generale pentru returul produselor vandute si expediate de Officemat30 srl

SC OFFICEMAT30 SRL

Retur colet in 10 de zile

Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit.

    Returul se face cu etichetele inițiale intacte, certificatul de garanție în original (dacă a fost emis de producător/ distribuitor) și toate documentele cu care a fost livrat produsul.

Produsul trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat și însotit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat.

Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, asigură-te că doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.

Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii.

Nu se acceptă returul produselor, dacă au fost utilizate, desigilate sau testate, din motive de protecție a sănătății clienților sau din motive de igienă.

In cazul in care produsul nu indeplineste conditiile de retur, nu se va returna suma de bani.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.