Conditii de retur

Consumatorul persoana fizică are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fără a fi nevoit sa justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) și art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 14 zile începând de la ziua în care intră în posesia fizică a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat : în ambalaj, cu toate accesoriile si documentatia, cu etichetele intacte ale producatorului (etichete de identificare a seriei si modelului, etichete/elemente de sigilare aplicate de producator pentru evitarea interventiilor in zonele tehnice accesibile doar service-urilor autorizate).

Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri, urme de folosire excesivă și/sau intervenții neautorizate etc.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului. In cazul returului suma returnata va reprezenta valoarea comenzii din care se va scade taxa de transport.