Comanda online

Alegeti produsele dorite, selectati cantitatea si adaugatile in cosul de cumparaturi. Dupa ce ati adaugat un produs in cosul de cumparaturi se va deschide o fereastra care va ofera posibilitatea de a continua cumparaturile sau a plasa comanda.

Apasati butonul "Plaseaza Comanda" pentru a merge la cosul de cumparaturi. Verificati cu atentie continutul acestuia. Daca este nevoie, puteti modifica numarul de produse comandate sau sterge anumite produse din cos. In momentul in care ati ales produsele pe care doriti sa le comandati, apasati butonul "Finalizare Comanda".

Daca ati mai plasat comenzi pe site-ul nostru si v-ati creat un cont de client, puteti apasa butonul "Autentificare" si sa completati adresa de email si parola completata anterior. Altfel, va trebui sa completati numele, prenumele si adresa de email. Optional, puteti completa si o parola pentru a va crea un cont de client si a putea plasa ulterior comenzi fara a completa din nou toate datele personale.

Completati cu atentie adresa la care se va face livrarea produselor. Daca doriti ca factura fiscala sa se emita folosind alte date, apasati butonul "Adresa de facturare difera de adresa de expediere" si completati datele care vor aparea pe factura fiscala. Daca ati plasat anterior comenzi in site-ul nostru si v-ati autentificat in contul creat anterior, puteti selecta una din adresele completate la comenzile anterioare.

Selectati metoda de livrare si metoda de plata dorite si confirmati comanda. Daca ati ales sa platiti online cu cardul, veti fi redirectionat catre partenerii nostri pentru procesarea platii. Daca ati ales sa platiti in numerar la curier, produsele urmeaza sa fie expediate catre dumneavoastra. Este posibil sa fiti contactat telefonic pentru confirmarea comenzii.