Protectie respiratorie

Protectie respiratorie

Active filters
  • Nou

Protectie respiratorie

Masca medicala de protectie, unica folosinta, 3 straturi, 50 buc/set- alb/albastra

Descriere produs: masca de unica folosinta cu 3 pliuri cu elastic, nesterila (poate fi sterilizata in aparate UV-C).
Material: 25 g polipropilena netesut + 25 g material topit netesut + 25 g PP netesut (materialele sunt non toxice). Nu contine latex. Dimensiune: 9.5 x 17.5 cm
Ofera protectie de peste 90%, fiind compusa din 3 filtre, dintre care unul ofera protectia cea mai importanta, deoarece este un strat filtrant special.
Permite o respiratie fara efort, constituie o bariera eficace de filtrare a particulelor si sunt scuturi de preventie in imprastierea de virusi si microbi, care se transmit pe calea aerului. Aceste masti sunt prevazute cu elastic pentru o prindere optima pe urechi si si insertie metalica de ajustare in zona nasului adaptandu-se la forma fetei.
Utilizare: asigura igiena si protectie la riscurile minore. Protejeaza impotriva transmiterii microbiene si previne inhalarea particulelor de praf. Sunt cele mai utilizate in intreaga lume.
Test report: BFE (Bacterial Filtration Efficiency): 99%(standard ?95%; PFE (Particle Filtration Efficiency): 91.85%(standard > 80%); Airflow Resistance (Pa): 28.4% < 80%
Depozitare: a se pastra in locuri racoroase si uscate protejate de razele soarelui sau de alte surse de caldura. Temperatura (min-max): 5-40grade C.
Culoare: albastru
Produs sigilat in set de 50 bucati.
Pret 124,09 RON
  • Nou

Protectie respiratorie

Masca respiratorie cu filtru de protectie KN95, FFP2, 20 buc/set - alba

Masca de protectie pentru particule purtate de aer si poluare.
Test Standard EN149:2001+A1:2009 (mastile sunt construite intergral din material de filtrare, iar filtrele nu sunt refolosibile).
Produs cu certificate de conformitate PPE directive 2016/425/EU, corespunde tipului de calitate superioara FFP2.
Mastile care indeplinesc cerintele EN149:2001sunt concepute pentru a proteja impotriva pariculelor solide, aerosolilor pe baza de apa si aerosolilor pe baza de ulei.
Protectia normei KN95 este recomandata de Organizatia Mondiala a Sanatatii (WHO) ca standard minim de protectie.Mastile KN95 sunt concepute pentru a proteja, in cel mai inalt grad de eficienta: bacterii, praf si polen; iar impotriva virusilor, peste 95%.
Material: 5 straturi de protectie: un strat de PP netesut, un strat filtrant din melted blown, un strat de PP netesut, un strat filtrant din melted blown, si din nou un strat de PP netesut. Materialele sunt nontoxice, nealergice si fara miros chimic, potrivite pentru pielea sensibila.
Sistem de fixare cu elastic si clema metalica ajustabila pentru nas, se adapteaza perfect la forma fetei.
PPE directive 2016/425/EU, in conformitate cu standardele corespondente tipului de calitate superioara FFP2.
Rata filtrare: Minim 95% (pana la particule de 0.3µm)
Masca respiratorie cu filtru de protectie KN95 (N95) captureaza aerosoli, particule de praf si smog sau polen si blocheaza pana la 95% (pana la particule de 0.3µm)
Masca respiratorie asigura o buna protectie in doua sensuri, prin filtrarea atat a intrarii cat si a eliminarii fluxului de aer.
Forma mastii este proiectata pentru forma fetei umane, si creste capacitatea de respiratie. Imbunatateste considerabil permeabilitatea aerului si o face mai confortabila de purtat si respirat.
Masca permite o respiratie fara efort si constituie o bariera eficace de filtrare.
Culoare: alb
Pret 45,01 RON
  • Nou

Protectie respiratorie

Masca medicala chirurgicala, unica folosinta, 10 buc/set, standard EN14683,type IIR - alba

Masca medicala chirurgicala, de unica folosinta, nesterila (poate fi sterilizata in aparate UV-C).
Masca medicala chirurgicala este un dispozitiv de protectie conceput pentru a reduce riscul de infectie. Masca ofera o bariera pentru a preveni trecerea directa a microorganismelor patogene, a fluidelor corporale, a particulelor etc. Protectie impotriva prafului, fumului si aerosolilor solizi si lichizi, daunatori sanatatii.
Masca este compusa din cupa, prevazuta cu elastic pentru o prindere optima pe urechi si insertie metalica/polietilena de ajustare in zona nasului, adaptandu-se la forma fetei. Clema in zona nasului pentru confort.
Material: 4 straturi: straturi exterioare din polipropilena – material netesut si straturi interioare din material polipropilena topit netesut. Materialele sunt nontoxice. Masca de tip II R EN14683 include un strat rezistent la stropi pentru a proteja impotriva sangelui si a altor lichide corporale. Mastile de fata de tip II R sunt testate in directia exhalarii (in interior spre exterior) si tin cont de eficienta filtrarii bacteriene.
Produsul indeplineste cerintele standardului UE EN 14683-2019 – TYPE II R si este utilizat pentru protejarea altora impotriva purtatorului care transmite infectia.
Potrivita pentru mediile de lucru in care aerul respirabil contine substante daunatoare sanatatii si capabile sa provoace modificari genetice. Masca capteaza 99.6% din particulele gasite in aer.
Test report – indicatori de performanta:
BFE (Bacterial Filtration Efficiency): > 99.6%;
Non-oily Particles Filtration Efficiency: > 30%;
Splash Resistence (ISO 22609:2004): suprafata interioara a mastii nu trebuie penetrata dupa ce 2mL de sange sintetic este pulverizat pe suprafata exterioara a mastii la presiunea de 16.0kPa (120mmHg)
Microbial Cleanliness (cfu/g) < 30
Dimensiune: 11.5 x 16.5 cm
Ambalare: 10 buc/set .
Pret 89,76 RON
  • Nou

Protectie respiratorie

Masca de protectie, unica folosinta, 3 straturi, 50 buc/set

Material principal: strat interior – netesut (33%).
Strat exterior-netesut (34%), filtru material topit (33%).
Material netesut: blocheaza eficient particule vizibile, ca picaturile.
Filtru material topit: Filtreaza micro particule si bacterii.
Material netesut: absoarbe aerul fierbinte expirat din corp, lasand pielea uscata si confortabila.
(Masca cu 3 straturi), 50 buc/cutie.
Instructiuni de folosinta:
Tineti masca de elasticele pentru urechi. Plasati elasticele in jurul fiecarei urechi.
Fixati clema metalica ajustabila pe forma nasului.
Trageti partea de jos a mastii peste gura si barbie.
Masuri precautie:
Acest produs este de unica folosinta, nu il folositi in mod repetat.
Pastrati produsul intr-un mediu uscat, ventilat si departe de foc sau materiale inflamabile.
Pret 20,53 RON