Radiere

Radiere

Active filters
  • Nou

Radiere

Radiera electrica DERWENT Professional, cu baterii, 8 rezerve incluse, negru

Radiera electrica cu baterie pentru stergere rapida si precisa, perfecta pentru artisti profesionisti si amatori de toate varstele, precum si pentru studenti.
Potrivita pentru creioane de grafit, colorate si pastelate; ideal pentru suprafete mici si lucrari de detaliu; poate fi folosit pentru evidentiere (stergerea unor cantitati mici de pigment), precum si pentru stergerea directa.
Nu deterioreaza hartia, datorita vibratiilor mici - nu este nevoie de frecare; design accesibil pentru operare usoara cu corp cilindric si lat si buton lateral mic; necesita 2x baterii AAA (nu sunt incluse).
Accesoriu perfect pentru creionele de desen si colorat Derwent.
Continut: 1 x radiera Derwent electrica neagra, 8 x radiere de schimb.
Pret 61,04 RON
  • Nou

Radiere

Radiera electrica DERWENT Professional, reincarcabila, cablu USB si 20 de rezerve incluse, negru

Radiera electrica DERWENT Professional, reincarcabila, cablu USB pentru stergere rapida si precisa, perfecta pentru artisti profesionisti si amatori de toate varstele, precum si pentru studenti
Potrivita pentru creioane de grafit, colorate si pastelate; ideal pentru suprafete mici si lucrari de detaliu; poate fi folosit pentru evidentiere (stergerea unor cantitati mici de pigment), precum si pentru stergerea directa
Nu deterioreaza hartia.
Accesoriu perfect pentru creionele de desen si colorat Derwent.
Pret 192,02 RON